Behind the Keys – Cultural Residency at CAAA
From Lucerne to the world stage – Behind the Keys is the new residency series by Chef Pietro Catalano, bringing together visionary chefs, bartenders, artists, and entrepreneurs for an immersive five-day experience at CAAA.
Each edition transforms the restaurant into a temporary culinary world:
Tom Vinke (De Kromme Watergang)—next-gen Zeeland chef, known for produce from sea and land, intuitive seasonal menus, and a precise, contemporary touch.
The Autumn Edition – October 18–20, 2025
Featuring Tom Vinke (1 Michelin Star, De Kromme Watergang, NL)Oct 18–19: 6-course dinner including wine pairing, coffee, cocktail & water – CHF 295 per person
for Corporate Privat event please write to pr@caaalucern.ch
„Ein Abend voller Erinnerungen“ – CAAA by Pietro Catalano im Schloss Meggenhorn.
Kulinarische Kunst trifft auf historisches Ambiente. Genießen Sie ein exklusives 5-Gänge-Menü, begleitet von preisgekrönten Mixology-Kreationen (weltweit ausgezeichnet als „Most Inventive Bar Menu“) und erlesenen Weinen. Nur 18 Plätze – sichern Sie sich Ihr unvergessliches Erlebnis. Nur noch 2 Plätze verfügbar.
20. September 2025
SOLD OUT!
Event & Catering – Exklusiv mit CAAA by Pietro Catalano
Erleben Sie unvergessliche Events und maßgeschneidertes Catering auf höchstem Niveau.
Ob private Feier, Firmenevent oder exklusives Dinner – CAAA by Pietro Catalano kreiert ein einzigartiges kulinarisches Erlebnis. Genießen Sie Fine Dining, innovative Mixology und erstklassigen Service in einem außergewöhnlichen Ambiente.
Host your next Event
"Experience the perfect blend of art and culinary as Restaurant CAAA by Pietro Catalano and Impulse Gallery unite their distinctive spaces. Host your Events in the Gallery, with a capacity of up to 200 guests for standing events and the flexibility to accommodate smaller gatherings of up to 80 guests for an intimate affair."